Întreabă orice!

Ai ceva pe suflet? Vreo întrebare care nu te lasă să dormi noaptea? Sau ziua? Vrei să afli anumite secrete internaționale, dar nu ai găsit încă o sursă de încredere?

Nu ai decât să îți alegi o poreclă și să îți treci întrebarea mai jos. Eu mă voi transforma într-un supercomputer și îți voi răspunde la întrebare. Răspunsul va fi corect întotdeauna.

Așadar, am un răspuns. Tu ai întrebarea?
–––––-
Ți-a plăcut? Cumpără-mi cartea! (because „LIKE” is too mainstream)

121 de gânduri despre „Întreabă orice!

    • Datorită cutremurului de magnitudine mare, aproape 9 Richter, sunt zeci de replici pe zi. Ultima a fost astăzi la 20:13 ora României, 3:13 ora Japoniei(unde este joi dimineața deja). După mine, nu cred că vom păți ceva mai grav decât catastrofa de la Cernobâl. Dar nu avem de unde să știm. Bunicămea zice că ne ducem dracului.

    • De obicei un dependent de maxim două ori. Dacă te referi la Fram ursul polar (că dacă îi zic pe nume se supără), vorbim de cel puțin 10 doze pe zi 🙂

    • În primul rând, conform Bibliei, Dumnezeu a fost primul, dintotdeauna și nu are sfărșit. Așadar, dacă este să ne luăm după legile Universale, care ne spun că ceva nu poate exista pentru eternitate, pentru că nimic nu se divide cu zero, aș răspunde simplu: Dumnezeu nu există. Lăsând la o parte ideea științifică, Dumnezeu este pentru mulți oameni o entitate mult prea greu de înțeles, chiar dacă aceștia afirmă că l-au cunoscut prin iubire, vindecare, etc.

    • Imposibil să știu răspunsul exact. O pot lua ca mentaliștii, prin eliminare și întrebări, dar e useless. Tot ce știu este că nu ești gol, din moment ce ai un tricou pe tine.

      • Tot ce stiu e ca gresesti, din moment ce a fost o intrebare capcana. Nu purtam tricou !
        Iosa Hi-Tech PC ERROR .. mwhaha !

    • Pe înțelesul tuturor, un fractal e o figură geometrică (care stă la baza a tot ce ne înconjoară) oarecare, sau chiar corp geometric care divizându-se, fiecare parte este o copie a întregului. Deci ai o sferă, iar dacă sfera ar fi un fractal, ar fi compusă în întregime din sfere mai mici, care la rândul lor ar fi compuse din sfere mai mici, și tot așa…

    • Nimic bun. Probabil că vor pleca în primul rând masele de oameni de sub media socială, adică marea masă, în căutare de mai bine. Tot nu cred că mai avem vreo scăpare, alta decât emigrarea.

    • Dacă te referi la droguri, orice colț de stradă mai lăturalnică din orașele mari și mijlocii, de la tipi ciudați și cu pachețele de zahăr în mână. Dacă te referi la droage ca la fire, cabluri sau fier, magazinele de specialitate.

    • Oficial nu știu, dar neoficial ceva ce începe cu GE și se termină în LINDE. Nu știu, ceva nemțesc, că linde înseamnă ceva în germană, nu mai știu ce.

    • Jesus a fost și el pe pământ, sub formă de om (teoretic) deci nu am cum să cred într-un om pentru că FIECARE OM MINTE (Dr. House), deci nu.

    • Vor mai fi cel puțin 3 sezoane după sezonul 4, deci da, mai avem mult de văzut din Californication.

    • Sunt mai mulți factori care pot influența nota ta: Cu cine pici în clasă, câtă mită ești dispus să dai sau cât de bine o să dormi cu o noapte înainte. Dacă ar fi să lași șansa la o parte, cred că știi deja răspunsul, pentru că numai tu îți cunoști nivelul cunoștințelor.

    • Un graf orientat G este format dintr-o pereche ordonata de multimi G=(X,U). ca si in cazul grafurilor neorientate, X este multimea varfurilor sau nodurilor grafului.Multimea U este formata din perechi ordonate de elemente distincte din X, numite arce.Orice arc uÎ U va fi notat prin u=(x,y) cu x,yÎX si x¹y.
      Spunem ca varful x este extremitatea initiala a arcului u, iar varful y este extremitatea finala a arcului u. Spre deosebire de cazul grafurilor neorientate, notatiile(x,y) si (y,x) vor desemna doua arce diferite.
      Daca graful G contine arcul (x,y) vom spune ca varfurile x si y sunt adiacente in G si amandoua sunt incidente cu arcul (x,y). Deci, un graf orientat G poate fi imaginat ca o multime de varfuri, dintre care unele sunt unite doua cate doua prin arce. Un graf orientat poate fi desenat in plan reprezentand varfurile sale prin puncte si arcele prin sageti care sunt orientate de la extremitatea initiala catre extremitatea finala a fiecarui arc.
      Graful orientat G=(X,U) unde:
      X={ 1,2, …. ,8} si U={(1,2), (2,3), (3,1), (3,2), (2,4), (4,5), (3,5), (6,8), (8,7), (7,8),(7,6)} se reprezinta ca in figura:
      Vom nota arcele asa cum se indica in figura , adica u1=(1,2), u2=(3,1),…., u11=(6,8).
      Gradul exterior al unui varf x, notat prin d¬+(x), este numarul arcelor de forma (x,y) cu yÎX. Gradul exterior al unui varf x, notat prin d-(x),este numarul arcelor de forma (y,x) cu yÎX.
      Un graf partial al unui graf orientat G=(X,U) se defineste in acelasi mod ca si in cazul neorientat. El este un graf G1=(X,V) unde VÌU, deci este graful G insusi sau se obtine din G prin suprimarea anumitor arce.
      Si definitia unui subgraf al unui graf orientat G=(X,U) este asemanatoare cu cazul neorientat.Prin definitie , un subgraf al lui G este un graf H=(Y,V), unde YÌX, iar arcele din V sunt toate arcele din U care au ambele extremitati in multimea de varfuri Y.
      Deci un subgraf H al unui graf orientat G este graful G insusi sau se obtine din G prin suprimarea anumitor varfuri si a tuturor arcelor incidente cu acestea .
      Vom spune ca subgraful H este indus sau generat de multimea de varfuri Y.
      Astfel,subgraful grafului G din figura ,indus de multimea de varfuri Y¬1 ={1,2,4,5} are ca multime de arce multimea V1 ={(1,2), (2,4), (4,5)},iar subgraful indus de multimea de varfuri Y2 ={6,7,8} are multimea arcelor V2={(7,6),(6,8),(7,8),(8,7)}.
      Un graf orientat este complet daca oricare doua varfuri sunt adiacente.
      In timp ce in cazul neorientat un graf complet cu n varfuri este unic determinat, in cazul orientat exista mai multe grafuri complete cu un numar dat de varfuri.Ele se deosebesc fie prin orientarea arcelor , fie prin faptul ca intre doua varfuri oarecare exista un arc sau doua arce de sensuri contrare.
      Un lant al unui graf orientat se defineste ca un sir de arce:
      L=[u1,u2,…..,up]
      Cu proprietatea ca oricare arc uI din acest sir are comuna o extremitate cu ui-1 , iar cealalta extremitate este comuna cu ui+1 pentru orice i=1,…,p-1.
      Daca toate arcele lantului L au aceeasi orientare ,care este data de sensul deplasarii de la x0 catre xr lantul se numeste drum.

  1. 0.(9)=0.999999999999999…
    x=0.(9)
    10*x=9.(9)
    10*x-x=9.(9)-0.(9)
    9*x=9 => x=1… dc s intampla asta knd io am luat x sa fie 0.(9)?
    1!=0.(9)

    • Nu se știe încă data concretă, dar sigur se va face.
      ,,Actor Tobin said he signed a contract for at least until the movie Saw 8. So we can be pretty sure that there will be a Saw 8 movie.,, de pe fansite-ul oficial SAW.

    • Doamnelor și domnilor, nu este o întrebare, dar este o zi mare pentru Iosazaur: astăzi, pe înnorate, am cunoscut primul meu HATER! YEEEEEEEEE! La mai mulți!

    • După câte am citit într-o seară undeva pe StumbleUpon (am găsit știrea pe site-ul ăsta) se pare că cei de la IBM deja au așa ceva. Acum cât costă și când ajung la noi nu mă întreba că e clar că nu am nici banii și nici informația necesară să îți răspund.

  2. nu e vorba de coincidenta…e vorba de asemanarea izbitoare care am gasit-o intre tine, si personajul principal de acolo.
    sau cel putin partea din tine care o „citesc” pe blog 🙂

  3. Forgot my first question , is just a stupidity…Vreau sa te intreb altceva , ca na , cum se zice ”ai trecut deja pe acolo” .Care este cea mai buna metoda de invatat pentru bac? Sti tu , pentru performante maxime …

  4. Hei, am vazut ca ai schimbat un ecran de s3.de 3 săptămâni mi-am spart s3-ul. Display-ul îmi merge perfect, dar aspectul e cam urât și nu vreau să rămână așa. Telefonul e încă în garanție. Am fost acolo sși au spus că ar costa 580 de lei, cu tot cu display. Nu aș vrea să dau chiar atât așa că am fost la un service și au zis la fel. Că îmi schimbă cu tot cu display.Mie mi-e cam frica să mă apuc de capul meu să-l schimb. Ce îmi recomanzi ca să fac? *Mulțumesc anticipat*

    • Iti recoamnd sa ceri cuiva ajutorul (tata, prieten, sot) care are rabdare si, dupa instructiunile din articol, sa iti schimbi singura sticla, asta daca nu vrei sa dai 600 de lei fara motiv. Bafta!

  5. Cand stii ca un baiat te place, sau ca vrea sa se impace cu tine? (daca raspunzi la intrebarea asta esti cu siguranta ”tareeee”)

  6. Am ramas corigent la mate si nu stiu ce sa fac.Peste 2 zile trebuie sa dau examenul,parinti nu stiu nimic….si mai rau eu nu stiu nimic.Am terminat clasa a 11-a si prin terminat vrea sa spun ca am trecut ca vantu prin buzunar….nu am ramas cu aproape nimic!Imi este frica de BAC si intr-un fel as vrea sa repet clasa a 11 a.Parintii mei sunt pe „still vechi” ca sa spun asa si daca afla cred ca sunt in stare sa ma scoata din scoala!Ce sa fac?

Comentezi?